2013-04-15 08:14:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Változásokat tervez otthonában

Napi horoszkóp április 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Habár lassú víz partot mos, most ez a mondás önt csöppet sem vigasztalja. Gyors vizekre vágyik, gyors eredményekre. Nemcsak másokkal, elsősorban önmagával szemben türelmetlen. Sokat akar, de sokat is tud tenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy vág bele ebbe a hétbe, hogy azt gondolja, a megszokott ösvényen haladva teheti rutin munkáit. Ehhez képest már a hétfő meglepetéseket hozhat. Változást, amihez alkalmazkodnia kell. Szerencsére ez jó fordulatot is jelent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne higgyen a hiába ígérgetőknek. Akit ön a barátjának hitt, lehet, hogy csak érdekből keresi a társaságát. És mihelyt kiderül, hogy nem használhatja úgy önt, ahogy remélte, hirtelen odébbáll. Csak ne vegye a szívére!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne akarjon minden elvárásnak megfelelni, hallgasson inkább a szívére! A kedvesével való kapcsolata talán nem szokványos, de ha önöknek így jó, akkor mit bántja a világ ítélete? Ám, ha önnek sem jó úgy, ahogy van, akkor az már egészen más.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem pont úgy mennek a dolgai, ahogy azt szeretné, de ez még nem ok arra, hogy elbizonytalanodjon. A célt tudja, az út meg majd csak úgy adódik. Az a fontos, hogy a hitét soha ne veszítse el. És a jó kedvét! A tánc, a zene gyógyír sebeire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Késztetést érez arra, hogy lemérje, mennyire vonzó a másik nem szemében. Ez akkor is így van, ha megbízható, stabil párkapcsolatban él. A tavasz pezsgeti vérét, és tudni akarja, mennyire tartják… Csak meg ne égesse magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne feledje, hogy a jó párkapcsolat alapja az őszinteség. Ezért bátran álljon elő azzal, ami önt bántja, és azért se sértődjön meg, ha a másik ugyanezt teszi. Ez az első lépés, ha javítani szeretnének a kapcsolaton.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehezen indul a napja, és a munkahelyén is úgy érzi, merő unalom az ott töltött idő. Pedig addig jó, amíg nem kell izgulnia. Örüljön, ha ez a nap a nyugalomé, legalább utol tudja érni magát. Holnap ez már nem biztos, hogy lehetséges lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem szereti a konfliktusokat, de mégsem biztos, hogy mindent önnek kell személyesen megoldania. Van olyasmi, amibe jobb, ha nem keveredik bele közvetlenül. Nem vennék jó néven az érintettek. Még akkor sem, ha bölcs tanácsot ad.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy baráti kapcsolata különösen foglalkoztatja ma. Igen fontossá vált valaki az életében, és talán többet is jelent önnek már érzelmileg, mint puszta barát Az otthonában is változásokat tervez, a költözés, az átalakítás küszöbön áll.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jobb, ha nem teszi ki magát olyan kísértésnek, aminek aztán képtelen lesz ellenállni. Hacsak nem szántszándékkal akarja kitenni magát a bajnak, amit ezzel a saját fejére zúdít. A családját azonban jobb lenne megkímélnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobb, ha ma nem akar mindent problémát megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz önnél. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezére eshet, de van néhány hasznos foglalatosság, amivel elütheti az időt. Keresse meg egy barátját!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: